Tiger Woods misser cuttet: Jeg glæder mig over comeback

Selv om Tiger Woods missede cuttet og weekendens finalerunder, så tog han meget positivt med sig i sit comeback på golfbanen. For det var Tiger Woods' første konkurrence i tre måneder efter en rygoperation i marts.

Amerikaneren røg dog skuffende ud efter anden runde af PGA-turneringen i Maryland natten til lørdag dansk tid.

Tiger Woods måtte i anden runde bruge hele 75 slag, som var fire over banens par. Til trods for at den tidligere verdensetter var rusten, lod golfstjernen sig opmuntre af comebacket.

- Jeg hader at sige det, men jeg glæder mig over det, som er sket i denne uge. Jeg ser meget frem til at spille British Open.

- Der var meget positivt at hente fra disse to dage, selv om jeg ikke klarede cuttet, siger Woods ifølge nyhedsbureauet AFP.

- Jeg er bare glad for, at jeg allerede er i stand til at spille, fire uger tidligere end først antaget. Det er godt at have følelsen af at spille golfturneringer tilbage. Jeg lavede alt for mange småfejl, men det er ting, som jeg kan rette på, forklarer han.

Tiger Woods lavede fem bogeys og en enkelt dobbeltbogey i løbet af anden runde. Han præsterede dog også tre birdies, men endte med at være fire slag fra at nå finalerunderne.

Siden Tiger Woods blev professionel i 1996, har han kun misset cuttet 10 gange i karrieren.

Efter de første to runder fører kvartetten Ricky Barnes, Patrick Reed, Marc Leishman og Oliver Goss turneringen med et slag ned til de næste.

/ritzau/

 

Dagens Gossip