Tiger Woods og Thomas Bjørn er ude af årets sidste major

Tiger Woods er ikke med i weekendens finalerunder i årets sidste majorturnering i golf, og det samme gælder for den danske veteran Thomas Bjørn, der fredag blev noteret for samme score som på torsdagens åbningsrunde - 75 slag eller fire slag over banens par.

Den anden danske deltager i PGA Championship, Thorbjørn Olesen, ligger på en delt 52. plads efter to runder i 71 slag og er dermed med i feltet, når de afgørende 36 huller bliver spillet i Louisville i Kentucky.

Danskerens samlede score på 142 slag svarer til banens par. Olesen er ni slag efter Rory McIlroy på førstepladsen.

Det store samtaleemne for det amerikanske hjemmepublikum var det dog den fortsatte nedtur for Tiger Woods. Det er kun fjerde gang i karrieren, at han ikke formår at klare cuttet ved en major-turnering.

Den tidligere etter på verdensranglisten lagde dårligt ud fredag. Allerede efter syv huller var han fire slag over par på Valhalla-banen, der var ekstra svær at spille på grund af masser af nedbør.

Den 14-dobbelte majorvinder er først for nylig vendt tilbage til golfbanerne efter en rygoperation i foråret, men indtil videre har det været et miserabelt comeback.

Woods var ikke i stand til at fuldføre sidste uges PGA-turnering, Bridgestone Invitational, på grund af smerter i sin ryg og ved British Open i juli var han aldrig i nærheden af en topplacering.

/ritzau/

 

Dagens Gossip