Tilbage hvor det startede: Magnussen holder nerverne i ro

Når Kevin Magnussen søndag morgen dansk tid sætter sig ind i sin McLaren-racer på Albert Park-banen i Melbourne, vender han samtidig tilbage til dér, hvor det hele begyndte som en drøm for et år siden.

Dengang sluttede han på andenpladsen i det australske grandprix, og det står i dag stadig som det bedste resultat i den 22-årige danskers karriere.

- Det er fedt at være her. Det er altid sjovt at komme tilbage på baner, hvor man har gjort det godt. Når man har vundet eller kørt godt på en bane, så kommer man til at kunne lide den, siger Kevin Magnussen.

Han er egentlig tiltænkt en reserverolle hos McLaren-teamet i 2015, men på grund af Fernando Alonsos skade får Kevin Magnussen chancen som vikar i årets første løb.

Her er der næppe mange, som forventer en gentagelse af sidste års kunststykke - slet ikke i betragtning af, at Magnussen starter bagest i Formel 1-feltet.

Hos det danske talent er nerverne heller ikke så slemme, som da han var her for et år siden.

- Det føles anderledes at være her. Måske er det fordi, at jeg ikke har haft så lang tid til at tænke over det. Det er lidt mere afslappet.

- Jeg tror, jeg har lidt bedre mulighed for at nyde det og ikke tænke så meget på presset. Indtil videre skal jeg bare køre ét løb, nyde det og gøre det så godt, jeg kan, fortæller Kevin Magnussen.

Søndagens løb begynder klokken seks om morgenen dansk tid.

/ritzau/

 

Dagens Gossip