Tilbagevendt FCK-svensker nyder europæiske kampe

Den italienske Serie A var en god oplevelse for Mikael Antonsson, men den tilbagevendte FC København-spiller er glad for at være tilbage hos københavnerne efter tre år i Bologna.

Især fordi FCK spiller med i Europa år efter år, og torsdagens vigtige Europa League-gruppekamp hjemme mod Club Brugge ser Antonsson meget frem til.

- Jeg har savnet disse europæiske kampe rigtig meget. Det var et af de mindre italienske hold, jeg spillede for. Jeg var som Bologna-spiller ikke tæt på at spille europæiske kampe, så det er herligt at være tilbage.

- Da jeg var i FCK sidst, spillede vi også Champions League, og det er bare de her europæiske kampe, man som spiller vil spille. Meget står på spil, og alle kampe er vigtige, siger den 33-årige midterforsvarer.

FCK-manager Ståle Solbakken går efter syv point i de sidste tre gruppekampe. Efter kampen mod Club Brugge skal FCK en tur til HJK Helsinki, inden Torino gæster Telia Parken.

- Vi er stærke hjemme i Parken, og vi har en god chance for at vinde både mod Club Brugge og Torino. At møde Helsinki ude på deres kunstgræs bliver ikke nemt, men selvfølgelig er det en kamp, vi skal vinde.

- Jeg vil gerne have ni point i tre kampe, men hvis syv er nok til at gå videre, så tager vi bare det, siger Antonsson.

FCK har fire point i gruppe B, som toppes af Torino med syv efterfulgt af Club Brugge med fem point. HJK Helsinki har nul point.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip