Tilbagevendt OB-profil har haft en hård sommer

Det lykkedes ikke for den norske højre back Espen Ruud at finde en ny fodboldklub i løbet af sommeren, og derfor er han nu tilbage i superliga-klubben OB.

- Det er jo ingen hemmelighed, at det har været en lidt vanskelig sommer for mig. Jeg havde tilbud fra andre skandinaviske klubber, men det var ikke lige det, jeg sigtede efter, siger Ruud i en pressemeddelelse.

- Og da det ikke lykkedes, var det mest naturligt for mig at tage imod muligheden for at fortsætte i OB, hvor jeg har haft en fantastisk tid, og hvor jeg føler mig rigtig godt tilpas. Vi har lavet en aftale frem til nytår, og der skal jeg give alt, hvad jeg kan for holdet.

- Jeg har stadig ambitioner om at vise mig frem, og det gør jeg kun, hvis jeg har 100 procent fokus på at levere mit bedste for holdet, siger Espen Ruud.

Den 30-årige nordmand spillede i første omgang i OB fra 2008 og frem til sommeren 2014. Ved kontraktudløbet tilbød OB, at Ruud kunne blive i Odense og holde formen ved lige. Derfor kender han allerede de nye ansigter i spillertruppen.

/ritzau/

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip