Tilfreds Erik Veje efter Århus-sejr: Det ser stabilt ud

Skrevet af admin

25/11/2015

Dagens topnyheder

Århus Håndbold spillede sig onsdag op i den sjove ende af Boxer Herreligaen, da det blev til en udesejr over Aalborg Håndbold på 27-24.

Århus-træner Erik Veje Rasmussen er da også tilfreds med det, holdet har præsteret i den første halvdel af sæsonen, hvor det både er blevet til point ude mod KIF Kolding København og Skjern, mens der blev hentet to point ude mod Aalborg onsdag.

- Hvis jeg før sæsonen havde vidst, at vi fik 16 point i første halvdel af sæsonen, så havde jeg været tilfreds. 14 point havde været for lidt, men jeg er rigtig tilfreds med første halvdel.

- Vi har haft to kampe, hvor forsvaret er braset sammen, ellers ser det rigtig stabilt ud. Vi har et bredt hold, og når man søger efter en ressource og finder den, så er det fedt. Andre dage siger folk, hold nu op med at skifte så meget ud, siger Erik Veje Rasmussen.

Århus kom foran i begge halvlege, men blev begge gange hentet af hjemmeholdet, inden det i slutfasen lykkedes gæsterne at sikre føringen efter blandt andet et par vigtige redninger af Århus-målmand Emil Nielsen.

- Set over hele kampen stod vi fint i forsvaret, og Emil stod rigtig godt, og man må sige, han havde nogle vigtige redninger til sidst.

- Angrebet var fint i lange faser. Så havde vi 10 minutter i første halvleg med klumper, men vi kom flot tilbage og viste fin moral, siger Århus Håndbold-træneren.

Sejren betyder, at Århus Håndbold når op på 16 point i Boxer Herreligaen efter 13 kampe. /ritzau/