Tilfreds Hobro-lejr efter 0-0: Alle point er vigtige

Hobro holdt stand i mandagens opgør på hjemmebanen DS Arena mod FC Nordsjælland og fik et point til kontoen efter et intenst og målløst opgør. Med pointet forbliver Hobro på andenpladsen med 10 point.

Og selvom det var første superligakamp uden mål for det nyoprykkede Hobro-mandskab, var der alligevel masser af tilfredshed at spore i det gulklædte lejr efter kampen:

- Det var godt, når man ser, hvordan kampen forløb. Vi spillede ikke ligeså sprudlende, som vi har gjort i de tidligere runder. Men det var et point, og vi holdt nullet igen. Så der skal stadig lyde en stor cadeau til hele holdet, lyder det fra Anders Egholm.

Hobro var presset meget tilbage i kampen, og havde kun bolden i 35 procent af tiden. Egholm peger på respekt for nordsjællændernes hurtige kanter som årsagen, men han betoner stadig den stærke forsvarsindsats:

- Jeg synes, at vi fik lukket meget godt ned for deres kanter. I mange weekender har vi set, at de kan løbe meget stærkt, både Uffe Bech og Joshua John. Så det var vigtigt, at vi fik lukket ned for dem. Og samtidig var ikke selv helt skarpe i vores offensiv, siger han.

Et af Hobros farligste offensive kort, Mads Hvilsom, der allerede har tegnet sig for fire scoringer, var enig med sin holdkammerat. Ifølge Hvilsom havde Nordsjælland læst på lektien, og gæsterne gav derfor ikke Hobros angribere tid og plads med bolden.

- På et eller andet tidspunkt måtte det jo desværre høre op, at vi altid scorer efter et kvarters tid. Vi blev i hvert fald ikke undervurderet i dag, som vi måske er blevet i de andre kampe, siger Hvilsom, der peger på, at Hobro skal udvikle sig.

- Vi skal opfinde noget nyt, og kontraangrebene skal sidde lidt skarpere end i dag. For der har de andre hold læst os, tror jeg. Men vi har masser af kvalitet i truppen. Og det er kun en uge siden, at vi vandt 3-0 i Parken. Så det kan vi sagtens, siger han.

Næste mulighed for point til Hobro er 1. september, når FC Vestsjælland gæster DS Arena.

/ritzau/