Tilfreds Magnussen: Jeg nød det i dag

Formel 1-køreren Kevin Magnussen opnåede en syvende- og en niendeplads ved fredagens to træninger forud for søndagens belgiske grandprix, og danskeren har en god fornemmelse i kroppen efter anstrengelserne.

Derfor er det en positiv Magnussen, der ser frem mod weekendens opgaver på Spa-banen.

- Jeg nød det virkelig i dag. Det er altid en fornøjelse at komme tilbage til Spa, fordi det er en fantastisk bane, siger Kevin Magnussen i en pressemeddelelse.

- Vores bil føles ret god her, og jeg kunne presse den i dag. Alligevel kan vi stadig gøre det endnu bedre og finjustere den, siger han.

Danskeren var langsommere end sin holdkammerat Jenson Button i begge træningsløb, men er alligevel optimistisk inden lørdagens kvalifikation, hvor det gælder kampen om startplaceringerne i grandprixet.

Nu håber han blot på, at vejret holder over den belgiske racerbane.

- Jeg håber, det holder tørt i morgen, fordi det vil give os mulighed for kontinuitet i udviklingen, og det er altid sjovere at køre på Spa på tør asfalt. Alt i alt mener jeg, vi ser okay ud, og jeg er godt tilfreds med det, vi har opnået indtil nu, siger Kevin Magnussen.

Lørdagens kvalifikation starter klokken 14.

/ritzau/

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip