Tilfreds SIF-træner: Vi giver FCM-spillerne krampe

Det var ikke mange afslutninger, Silkeborg IF kom frem til i fredagens kamp mellem top og bund mod FC Midtjylland.

Men trods et 0-1-nederlag mente Silkeborg-træner Kim Poulsen ikke, at Silkeborg haltede langt efter det suveræne førerhold spillemæssigt.

- Jeg synes faktisk, vi var med hele vejen. Vi leverer en god holdindsats, og det er tankevækkende, at vi i de sidste 10 minutter får lagt et lille tryk, mens nogle FCM-spillere lægger sig ned med krampe undervejs, siger Kim Poulsen.

Han erkender dog, at FCM har høj kvalitet hele vejen rundt.

- De er jo svære at udfordre for alvor her på udebane, fordi de har så høj kvalitet. Det kan du se på de spillere, de sætter ind undervejs.

- Vi er ærgerlige over resultatet. Vi ville godt have haft noget med herfra, men arbejdsindsatsen kan vi bruge til de videre kampe, siger Kim Poulsen.

Silkeborg-anfører Frank Hansen var også tilfreds - bare ikke med indsatsen med bolden ved fødderne.

- Løbemæssigt og fightermæssigt er det godkendt, men spillemæssigt rammer vi ikke et højt nok niveau. Vi spiller for langsomt, og så er FCM rigtigt stærke i deres pres, og det formåede vi ikke at spille uden om desværre, siger han.

Anføreren glæder sig over den defensive indsats, men ærgrer sig over, at det ikke gav point at holde FCM til en enkelt scoring.

- Vi får et hav af dødbolde imod os, og vi står godt imod. Det er ærgerligt, at de skal putte et mål ind, for det havde været rigtig fint at stjæle et point med herfra, siger Frank Hansen.

Det var FC Midtjyllands 13. hjemmesejr i træk og Silkeborgs niende nederlag på udebane i sæsonen.

/ritzau/

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip