Tilfreds Tony Martin: Jeg gav alt på enkeltstarten

Helt som ventet var Tony Martins tid den hidtil suverænt hurtigste, da den tyske "Panzerwagen" strøg i mål efter lørdagens enkeltstart i Tour de France.

Martin var på det tidspunkt 1,47 minut hurtigere end nærmeste forfølger på de 54 kilometer fra Bergerac til Perigueux.

- Jeg er superglad for min præstation, og jeg sagde til mit hold, at hvis jeg bliver slået alligevel, så er det bare sådan. Jeg kunne ikke give mere, end jeg gjorde, siger Tony Martin.

Tempospecialisten fra Omega Pharma-Quick-Step er tredobbelt verdensmester i enkeltstart, og han var på forhånd storfavorit til sejren på lørdagens 20. etape.

Endnu mangler alle klassementrytterne at gennemføre ruten, men tyskeren mener selv, at sejrsmulighederne ser fine ud.

- Min følelse er rigtig god. Jeg forventede, at det ville være mere tæt. Jeg var i stand til at holde høj fart fra start til mål, og jeg tøvede ikke på noget tidspunkt undervejs, siger Tony Martin.

Hvordan lørdagens præstation rangerer i forhold til hans andre enkeltstartstriumfer, har tyskeren sværere ved at give et bud på.

- Det var en rigtig god én, men det er svært at vurdere en enkeltstart efter tre ugers Tour de France, siger Tony Martin.

Hvis tiden rækker til en sejr, vil det være Martins anden triumf i dette års Tour. Han vandt også 9. etape efter et soloudbrud.

/ritzau/

 

Dagens Gossip