Tilfreds træner før Wimbledon: Wozniacki er tilbage

Den danske tennisstjerne Caroline Wozniacki er på vej tilbage til det niveau, der for et par år siden gjorde hende til en af verdens bedste spillere.

Det mener i hvert fald hendes træner og far efter Wozniackis fine præstationer i Wimbledon-opvarmningsturneringen i Eastbourne i den forgangne uge.

- Generelt har Caroline spillet på den måde, jeg gerne vil se, siger Piotr Wozniacki til Ekstra Bladet.

- Hun har vist de takter, der er vigtige. Og det er kun på den måde, hun kan skabe gode resultater. Hun kan komme langt på den måde, hun har spillet på, mener han.

Caroline Wozniacki nåede semifinalen i Eastbourne, men måtte til sidst bøje sig for Angelique Kerber efter et brag af en kamp.

Men trods nederlaget viste danskeren tydelige fremskridt, som skaber håb om en god præstation i Wimbledon, der begynder i næste uge.

- Hun har været glad og positiv på banen. Også når dommerkendelser er gået hende imod. Hun har servet og returneret godt, og hun har vist vilje. Caroline er tilbage, siger Piotr Wozniacki.

Caroline Wozniacki får en på papiret overkommelig modstander i første runde i den prestigefyldte græsturnering i London.

Hun skal nemlig møde israeleren Shahar Peer, der rangerer som verdens nummer 86.

/ritzau/

 

Dagens Gossip