Tilsynschef bliver ny banklobbyist

Skrevet af admin

20/04/2015
Finanstilsynets direktør, Ulrik Nødgaard, bliver ny direktør i bankernes interesseorganisation Finansrådet, oplyser brancheorganisationen på sin hjemmeside.Det usædvanlige karriereskift kommer efter, at Finansrådet i januar besluttede sig for at skille sig af med sin mangeårige direktør, Jørgen A. Horwitz.- Ulrik har dyb indsigt i de udfordringer og muligheder, sektoren står over for. - Samtidig har han solide strategi– og ledelseskompetencer og er respekteret for sin konstruktive tilgang til at finde fælles løsninger, udtaler Finansrådets formand, Tonny Thierry Andersen, i en pressemeddelelse.Ulrik Nødgaard blev direktør i Finanstilsynet, mens finanskrisen var på sit højeste i 2009. Tidligere har han blandt andet arbejdet i det daværende økonomi- og erhvervsministerium.Han tiltræder i Finansrådet 10. august.

Dagens topnyheder

Finanstilsynets direktør, Ulrik Nødgaard, bliver ny direktør i bankernes interesseorganisation Finansrådet, oplyser brancheorganisationen på sin hjemmeside.

Det usædvanlige karriereskift kommer efter, at Finansrådet i januar besluttede sig for at skille sig af med sin mangeårige direktør, Jørgen A. Horwitz.

- Ulrik har dyb indsigt i de udfordringer og muligheder, sektoren står over for.

- Samtidig har han solide strategi– og ledelseskompetencer og er respekteret for sin konstruktive tilgang til at finde fælles løsninger, udtaler Finansrådets formand, Tonny Thierry Andersen, i en pressemeddelelse.

Ulrik Nødgaard blev direktør i Finanstilsynet, mens finanskrisen var på sit højeste i 2009. Tidligere har han blandt andet arbejdet i det daværende økonomi- og erhvervsministerium.

Han tiltræder i Finansrådet 10. august.