Tiltale: 22-årig forsøgte at dræbe tilfældig mand i S-tog

En tilsyneladende tilfældig 19-årig passager i S-toget i Købehavn var i overhængende livsfare, da han i november sidste år blev angrebet med en kniv i toget af en 22-årig knivstikker. 

Angrebet skete i et fyldt S-tog den 22. november sidste år kl.15.10, hvor chokerede vidner overværede, hvordan den 22-årige knivstikker gik målrettet hen mod det 19-årige offer med en 11 cm lang foldekniv i hånden, og gav ham et 12-13 cm dybt knivstik i låret og et lignende knivstik i venstre balle, der skar en pulsåre, en blodåre og den store nerve til venstre ben over, skriver Ekstra Bladet, der har fået indsigt i anklageskriftet

Offeret var i livsfare efter overfaldet.

Den tiltalte 22-årige knivstikker har erkendt at have ført kniven, men han nægter drabsforsøg. Angiveligt tog han fejl af den 19-årige og en anden, han havde en konflikt med. 

Efter angrebet stak den 22-årige af i en taxa, men overfaldet blev filmet af overvågningskameraer i S-toget, og en uge efter overfaldet efterlyste politiet ham med navn og billede i pressen. 

Han blev anholdt nogle måneder efter i forbindelse med et indbrud i Købenahvn.

Retssagen vil køre foran et nævningeting, fordi den 22-årige kræves idømt mere end fire års fængsel. 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip