Tiltalt for sex med udviklingshæmmet nægter voldtægt

Det var bare fantasier, når en 49-årig forretningsmand fra Nordsjælland gennem 2014 og 2015 satte sig til tastaturet og chattede med helt unge piger om sex og dominans.

Det fortæller manden tirsdag eftermiddag i Københavns Byret, hvor han er tiltalt for blandt andet voldtægt, afpresning og blufærdighedskrænkelse mod 15 teenagepiger.

- Mange af de her piger har et sexliv, og de har kærester. Men her vil de have noget andet. Det er dominans og ekstreme ting, siger han om deres korrespondancer på nettet.

Den 49-årige kunne ikke umiddelbart se noget forkert i at skrive til piger på Facebook.

- Jeg kunne ikke se et problem i det, hvis de var over 15 år. Og man skal jo være fyldt 15 år for at oprette en Facebook-profil, siger den tiltalte.

Kun et af de påståede ofre - en 14-årig retarderet pige - erkender han at have dyrket sex med.

- Men jeg vidste ikke, at hun var 14 år. Og jeg vidste på ingen måde, at hun var retarderet, siger manden, der nægter sig skyldig i anklagen om voldtægt.

I sine mange korrespondancer med de unge piger udgav den tiltalte sig for at være direktør og fotograf og brugte navne som Per, Vincent, Jan, Scott og Arne.

Ifølge tiltalen lovede han pigerne modelkarrierer og penge på op til 30.000 kroner, hvis de stillede sig til rådighed. Han afviser imidlertid at ville mødes med pigerne.

- Det var fantasier, som aldrig skulle blive til virkelighed. Jeg var ikke interesseret i sex. Det var chatten, der var spændende, siger den tiltalte.

Ikke desto mindre endte det altså med, at han i vinteren 2014 mødtes med den 14-årige retarderede pige og dyrkede sex i hans bil.

Også en af de andre piger samlede han op i sin bil, men her afviser den tiltalte, at noget seksuelt skal have fundet sted.

/ritzau/

 

 

Dagens Gossip