Tiltalt for sexbaghold: Nu falder der dom i sagen

Skrevet af admin

29/01/2016

Dagens topnyheder

Det kan være farligt at lade sig lokke på sexeventyr, når pigerne fra chatten viser sig at være fyre, der kun er ude efter penge og at slå på tæven.

Det viser en sag fra Vejle, hvor tre mænd på henholdsvis 19, 20 og 35 år er tiltalt for røveri, afpresning og vold mod fem forskellige mænd.

Ofrene blev alle lokket til Vejle i den tro, at de via internettet havde fundet en hot date med 15-16-årige piger, som var villige til at have sex med mændene.

I stedet vankede der tørre tæsk, og flere af de forurettede blev frastjålet penge.

De tiltalte nægter sig skyldige.

Den 35-årige, der af anklagemyndigheden anses for at være bagmanden, har i retten tidligere erkendt, at han udgav sig for at være en pige på internettet.

Det gjorde han for ganske rigtigt at lokke sexhungrende mænd til Vejle, men den 35-årige nægter at have konfronteret og begået vold eller røveri mod nogen af mændene.

Den tiltalte har sammenlignet sin egen rolle med journalist Miki Mistrati fra tv-programmet "Jagten" fra TV3, der lokker "skurke" frem fra deres skjul.

Den 35-årige, der selv har en datter, har forklaret, at det var et raseri mod "pædofile", der fik ham til at forsøge at lokke de sexhungrende mænd til Vejle.

Fredag er der procedure i sagen, og der ventes dom i sagen fredag eftermiddag.

/ritzau/