Timberlake misser millionen

Skrevet af Aller

|

27/03/2013

Dagens topnyheder

Han var lige ved at nå millionen, men Justin Timberlake må nøjes med førstepladsen på den amerikanske albumhitliste i morgen uden at ramme det magiske tal. Bare 32.000 solgte plader skiller sangeren fra en plads i hitlistehistorien.

Timberlakes nye album »The 20/20 Experience« går direkte ind som nummer ét med salg på 968.000 eksemplarer i ryggen. Comebackpladen indbringer den tidligere ’N Sync-stjerne førsteplads nummer to i USA og sangeren bliver samtidig noteret for sit bedste salgsresultat nogensinde. Han missede bare millionen.

Den ramte ’N Sync imidlertid gange to en halv i april 2000, da gruppens næstsidste CD »No Strings Attached« strøg til tops på Billboard-listen efter et salg på 2,42 millioner skiver den første uge. Selv om Timberlake må se millionen glide sig af hænde, kan han glæde sig over, at »The 20/20 Experience« kun er det 19. album, der opnår et salg på 900.000 styks i de 22 år, analyseinstituttet SoundScan har leveret materialet til de amerikanske hitlister. Og af de 19 titler tegner Timberlake sig for tre både med og uden ’N Sync.

Popstjernens seneste resultat modtages med glæde hos den 32-årige sanger og skuespillers pladeselskab RCA Records, der havde regnet med at nå op på højest 600.000 eksemplarer.

»De tal er en behagelig overraskelse«, konstaterer administrerende direktør Tom Corson.