Timm Vladimir afslører: Her er jeg mest træt af mig selv

Skrevet af Mathias Busekist

10/10/2021
Igen er det dommerne Katrine Foged Thomsen og Markus Grigo, der tager den ‘hårde’ tjans og smager på de mange herligheder, mens Timm Vladimir igen trækker i værtstøjet. Foto: Carsten Mol.
Igen er det dommerne Katrine Foged Thomsen og Markus Grigo, der tager den ‘hårde’ tjans og smager på de mange herligheder, mens Timm Vladimir igen trækker i værtstøjet. Foto: Carsten Mol.
Timm Vladimir fortæller, at han har nogle personlighedstræk, han gerne vil ændre - hvis han altså kan.

Mest læste i dag

Timm Vladimir, kogebogsforfatter og tv-vært, kunne i et interview med Alt for damerne fortælle, at han i en ung alder havde svært ved at finde ud af, hvem han skulle være, hvilket han dog i den seneste tid har fundet ud af. 

Han mener, at det vigtigste er at være autentisk, så man dermed ikke forsøger at bilde sig selv ind, at man er noget andet, end man er, hvilket han føler, han er blevet bedre til med årene.

Men han føler dog alligevel, at han af og til bliver til forskellige versioner af sig selv - er han sammen med forskellige mennesker - og fortsat har nogle træk, han ønsker at ændre. 

Bageværten ved dog godt, hvilken social arena, han hører bedst hjemme i: 

"Det er dog klart, at jeg er mig selv, når jeg er sammen med min familie. På samme måde føler jeg, at jeg er mig, når jeg står og underviser på min madskole. Bare mig på en anden måde," siger han 

Han fortæller efterfølgende, at han kan have svært ved at genkende sig selv i uvante situationer, hvor han efterfølgende kan fange sig selv i at tænke, at han skulle have reageret anderledes. 

Træt af sig selv

Timm Vladimir blev også spurgt, hvornår han er mest træt af sig selv, hvortil han sagde: 

"Jeg tror, at jeg er mest træt af mig selv, når jeg ikke får sagt fra. Eller får sat nogle grænser. Jeg er ikke så god til at sige fra til ting. Det kan være, hvis folk overskrider mine grænser på en eller anden måde, hvor jeg kan mærke, at det ikke var rart, eller at jeg føler mig utryg. Der føler jeg egentlig, at jeg skal være bedre."

Han fortæller dog efterfølgende, at han kan mærke, han ikke har lært at sætte grænser som barn eller i løbet af ungdomslivet, hvorfor han har været nødt til at lære det i sit voksne liv. 

Kogebogsforfatteren mener dog også, at det derfor er svære at lære, men at man ikke kan gøre andet, end at være bevidst om det.