Tinkoff-danskere: Vi savner Bjarne

På cykelholdet Tinkoff-Saxo forsøger man at få de øjeblikkelige cykelløb til at ligne de sædvanlige cykelløb, men under overfladen er alt ikke, som det plejer at være.

Holdejer Oleg Tinkov suspenderede for få dage siden Bjarne Riis som holdets sportslige leder, og det kan rytterne mærke.

Matti Breschel, Michael Mørkøv og sportsdirektør Lars Michaelsen konstaterer onsdag overfor TV2 Sport, at de savner deres tidligere holdejer.

- Det er ude af mine hænder. Jeg har været ansat hos Bjarne i mange år, så jeg er ærgerlig over, at han ikke er her i øjeblikket. Jeg håber, at der kommer en løsning på det, siger Michael Mørkøv til tv-stationen forud for onsdagens Dwars door Vlaanderen i Belgien.

Matti Breschel siger, at han ikke tænker så meget på situationen. Han forsøger at holde fokus på cykelløbene - som onsdagens belgiske cykelløb. Et løb han vandt i 2010. Men han savner Riis:

- Ja, selvfølgelig gør jeg det. Helt klart, siger han videre.

Sportsdirektør Lars Michaelsen, som bortset fra en afstikker hos Leopard Trek har været på Bjarne Riis' hold i en længere årrække, lægger ikke skjul på, at det er frustrerende for ham selv og rytterne at mangle Bjarne Riis lige nu.

- Det er det. Og ja, vi savner alle sammen Bjarne, siger Michaelsen.

Cykelholdet udsendte tirsdag en pressemeddelelse, hvor de bekræftede, at Bjarne Riis ikke deltager i holdets aktiviteter i øjeblikket.

Saxo Banks direktør Lars Seier Christensen skrev onsdag på sin facebook-profil, at han har tilbudt at mægle mellem Tinkov og Riis, og han indikerer mellem linjerne, at banken ikke forlænger sin sponsoraftale, hvis Bjarne Riis er væk.

Medarbejderne har, ifølge TV2 Sport, fået besked på, at forholde sig i ro overfor pressen, indtil der foreligger en afgørelse om, hvorvidt Bjarne Riis fortsætter på holdet eller ej.

/ritzau/

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip