Tinkoff-Saxo: Riis er færdig på holdet

Bjarne Riis er efter gensidig aftale færdig på cykelholdet Tinkoff-Saxo, oplyser holdet i en pressemeddelelse.

- Tinkoff Saxo og Bjarne Riis er nået til enighed om at afslutte alle aftaler mellem Tinkoff Sport A/S og Bjarne Riis med øjeblikkelig virkning, skriver holdet.

I næste uge vil Tinkoff-Saxo offentliggøre holdets nye struktur, som altså bliver uden Riis, der tidligere fungerede som manager.

- I starten af næste uge vil Tinkoff-Saxo - i en separat meddelelse - offentliggøre den nye tekniske og sportslige struktur på holdet, lyder det i meddelelsen.

Der står endvidere, at vilkårene vil forblive hemmeligholdt, og begge parter vil afholde sig fra at komme med yderligere kommentarer.

- Tinkoff-Saxo vil takke hovedsponsorerne, Tinkoff Bank og Saxo Bank, såvel som de øvrige sponsorer for den fortsatte støtte og tillid til holdet.

- På samme tid ser holdet frem til at blive ved med at modtage støtte fra tilhængere både på landevejene og på de sociale medier, lyder det fra Tinkoff-Saxo.

Dermed er Bjarne Riis endegyldigt færdig på det cykelhold, han selv etablerede og var ejer af i mange år, inden han i december 2013 solgte holdet til russeren Oleg Tinkov.

/ritzau/

.

Dagens Gossip