Tinkoff-Saxo: Riis er færdig på holdet

Bjarne Riis er efter gensidig aftale færdig på cykelholdet Tinkoff-Saxo, oplyser holdet i en pressemeddelelse.

- Tinkoff Saxo og Bjarne Riis er nået til enighed om at afslutte alle aftaler mellem Tinkoff Sport A/S og Bjarne Riis med øjeblikkelig virkning, skriver holdet.

I næste uge vil Tinkoff-Saxo offentliggøre holdets nye struktur, som altså bliver uden Riis, der tidligere fungerede som manager.

- I starten af næste uge vil Tinkoff-Saxo - i en separat meddelelse - offentliggøre den nye tekniske og sportslige struktur på holdet, lyder det i meddelelsen.

Der står endvidere, at vilkårene vil forblive hemmeligholdt, og begge parter vil afholde sig fra at komme med yderligere kommentarer.

- Tinkoff-Saxo vil takke hovedsponsorerne, Tinkoff Bank og Saxo Bank, såvel som de øvrige sponsorer for den fortsatte støtte og tillid til holdet.

- På samme tid ser holdet frem til at blive ved med at modtage støtte fra tilhængere både på landevejene og på de sociale medier, lyder det fra Tinkoff-Saxo.

Dermed er Bjarne Riis endegyldigt færdig på det cykelhold, han selv etablerede og var ejer af i mange år, inden han i december 2013 solgte holdet til russeren Oleg Tinkov.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip