Tinkoff-Saxo skriver kontrakt med Peter Sagan

Efter længere tids rygtestrøm er det nu en realitet.

Det russiske cykelhold Tinkoff-Saxo med Bjarne Riis som manager har skrevet kontrakt med den slovakiske stjernerytter Peter Sagan.

Han tiltræder i 2015 på en treårig kontrakt, skriver holdet i en pressemeddelelse.

- Vi er glade for at kunne præsentere Peter Sagan på vores hold i 2015 på en treårig kontrakt. Peter er uden tvivl et af de største talenter i cykelsporten og en af de største navne allerede, siger Bjarne Riis.

- Han har en vindermentalitet, han er synlig og aktiv i finalerne, og han har uden tvivl evnerne til at hente sejre til os, uddyber manageren.

Også holdets ejer, Oleg Tinkov, er glad for at tilknytte slovakken.

- Peter Sagan er en stor rytter, og det er en ære at få ham til vores hold. Jeg tror, at Tinkoff-Saxo er det bedste hold for Peter, og jeg er helt sikker på, at han vil vinde mange løb for os, siger Tinkov.

24-årige Peter Sagan vandt den grønne pointtrøje under dette års Tour de France. Han har vundet den grønne trøje tre år i træk.

Han har siden 2010 kørt for det italienske hold Cannondale, hvor han har markeret sig som en stærk sprinter og klassikerspecialist.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip