Titanic-komponist omkommer i flystyrt

Den succesfulde komponist James Horner er omkommet på tragisk vis i et flystyrt rapporterer flere internationale medier.

Ifølge de føderale luftfartsmyndigheder i USA styrtede et et-motors Tucano MK1-fly ned i Californien. Piloten, der var den eneste om bord, blev dræbt. Flere medier skriver, at det nedstyrtede fly var James Horners privatfly.

Flere venner og bekendte bekræfter James Horners død.

- Fremragende komponist James Horner, ven og kollega på syv film er død i et flystyrt. Mine tanker går til hans nærmeste, skriver instruktør Ron Howard på Twitter.

Horner lavede blandt andet musik til Howards film "Apollo 13" og "Et smukt sind".

Det var dog i 1997, at James Horner nåede toppen af sin succes. Her stod han bag musikken til storfilmen Titanic, som han året efter modtog to Oscars for. For bedste musik og for bedste sang - "My heart will go on", der blev foreviget af sangerinden Céline Dion.

James Horner komponerede i øvrigt også musik til tegnefilm, heriblandt "Landet for længe siden" og "Rejsen til Amerika".

James Horner efterlader sig sin hustru og to døtre.

/ritzau/AFP

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip