Tivoli laver vanvittigt forlystelses-marathon, og vinderen kan stikke af med en vild præmie

Hvis du hører til dem, der slet ikke kan få nok af fart, loops og sus i maven, og samtidig har fysikken, jernvilje og et solidt vindergen, så du nu chancen for at sætte dig selv på prøve og blive vinder af Tivolis nye forlystelsesmarathon.

For at kvalificere sig til finalen i Tivolis forlystelsesmarathon, der afvikles 10. september, skal man først være blandt de to deltagere, der kører flest ture samt vinder de indlagte udfordringer enten i Rutschebanen, Aquila, Dæmonen eller Snurretoppen.

Når de i alt otte vindere er fundet, mødes de i en grande finale, der afvikles i Vertigo, der er Danmarks hurtigste interaktive forlystelse.


- Man skal være afhængig af vedvarende sus i maven og så skal man være lidt af en vovehals for at give sig selv den udfordring med knivskarpe konkurrenter, siger Tivolis marketingschef, Thomas Erichsen.

De, der kommer gennem nåleøjet og får lov til at deltage i forlystelsesmarathonet, kommer til at dyste i Tivoli uden for åbningstid. 

Læs også: Magnus på 6 år samlede kopper i Tivoli: Så konfiskerede vagterne panten

Sygeplejersker har lov til at pille deltagere ud af ud af konkurrencen, hvis der er tegn på, at de får det for dårligt. Alle deltagere skal være over 18 år eller have skriftlig tilladelse fra deres forældre.

Præmien er ti års adgang til Tivolis forlystelsen, og man kan tilmelde sig via Tivolis facebookside.

Den første konkurrence foregår i Rutschebanen den 25. juni, og man skal kunne deltage i tidsrummet kl. 7.30-12.00

Følg Dagens Grin for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip