Tivoli udvider sæsonen: Nyd også haven i det nye år

Som noget nyt kan folk i år få lov til at besøge Tivoli i hjertet af København på en anden side af nytår.

For første gang i havens historie udvider man sæsonen, så Tivoli har åbent frem til 4. januar 2015. Det oplyser Tivoli onsdag.

Samtidig har haven også åbent nytårsaften. Den idé har de sidste to år været en så stor succes, at man i år har valgt at udvide sæsonen yderligere.

- For to år siden testede vi for første gang, om vi skulle holde åbent nytårsaften. Det viste sig at blive en overraskende stor succes med 23.000 gæster alene i 2013.

- Vi tror på, at vi med udvidelsen af sæsonen ind i det nye år blandt andet vil glæde de mange turister i byen, siger Torben Plank, pressechef i Tivoli, i en pressemeddelelse.

Nytårsaften vil alle boder, forlystelser og butikker holde åbent frem til kl 00.30, samtidig med at et stort fyrværkerishow skyder det nye år ind ved midnat.

Mange af havens restauranter tilbyder også en speciel nytårsmenu, og allerede nu melder de om stor interesse. Flere af restauranterne vil også sørge for at allokere nogle borde, så folk, der ikke har bestilt på forhånd, kan få et bord alligevel.

I dagene efter nytår holder alle boder, restauranter og forlystelser åbent. Samtidig afholdes en fyrværkerifestival, hvor hver aften byder på et nyt festfyrværkeri.

/ritzau/

 

Dagens Gossip