Tjek din båd: Har du fået stjålet gashåndtaget?

Politiet mangler at få kontakt til mindst fem bådejere, der sandsynligvis har fået stjålet motorreguleringen (gashåndtaget red.) fra deres båd.

Det oplyser Midt - og Vestsjællands Politi.

Torsdag nat standsede politiet på Hundige Strandvej i Greve en bil med to Litauiske mænd, der var i besiddelse af syv motorreguleringer, der formodes  stjålet fra både i havne rundt om på Sjælland.

De to mænd blev anholdt og er nu varetægtsfængslede, men indtil nu har politiet kun hørt fra to bådejere, der har fået stjålet fra deres både, der lå henholdsvis i Mosede Havn og i Brøndby havn.

Men politiet mistænker, at de to fængslede kan have været rundt i andre havne på Sjælland.

- Vi har fundet papirer på de to anholdte, der indikerer, at de kan have været rundt i havne flere steder på sjælland for at lave tyverier. Vi vil gerne have opklaret alle tyverierne og aflevere de her båddele tilbage til deres rette ejere, siger vicepolitikommissær Kim Lech fra Lokalpolitiet i Karlslunde.

- Vi mangler stadig at høre fra fem bådejere, så vi vil gerne opfordre til, at man lige tager ned og tjekker sin båd, så vi kan komme videre med sagerne, og så man ikke først til foråret opdager, at man er blevet bestjålet.

Gerningsmændene var ikke i besiddelse af andre båddele end de beskrevne og kan derfor umiddelbart ikke sættes i forbindelse med andre tyverier.

Bådejere, der har fået stjålet motorregulering fra deres båd, kan rette henvendelse til Midt- og Vestsjællands Politi på telefon 114.

 

Dagens Gossip