Tog-dræbt i København var en 13-årig dreng

Det var to afghanske drenge på 13 og 15 år, der tidligt onsdag morgen gik på jernbaneterrænet ved Sjællandsbroen, hvor den yngste blev ramt af et tog, oplyser Københavns Politi.

Den 13-årige dreng blev dræbt ved påkørslen, mens den 15-årige blev kvæstet, da han faldt.

Læs også: To personer påkørt af tog: En er død - en anden kvæstet

Drengene var på vej til Norge, hvor den ene har noget familie. På Københavns Hovedbanegård eller Dybbølsbro Station blev de dog smidt af toget, da de ikke havde nogen billet.

De begyndte derefter at gå langs skinnerne, med ved en tunnel, hvor tog kører igennem, når de kører både til lufthavnen og til hovedbanegården, gik det galt. Den 13-årige blev ramt af toget og dræbt, mens hans kammerat blev kvæstet, da han faldt.

Den 15-årige har onsdag på sygehuset søgt om asyl, og hans sag er overgivet til Den Sociale Døgnvagt og Københavns Politis Udlændingekontrolsektion.

Ulykken betød i øvrigt, at togdriften mellem Københavns Hovedbanegård og Københavns Lufthavn i Kastrup måtte indstilles i et par timer.

/ritzau/

Top partnere


BingoSjov.dk
Få op til 7.500 kr. i velkomstbonus + 150 GRATIS spins.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip