Togtrafikken stoppet efter røveri i Ringsted

Tidligt i morges truede en maskeret røver sig til et mindre beløb i en kiosk i Ringsted, og politiet standsede efterfølgende togtrafikken en kort periode, mens man undersøgte om gerningsvåbnet var blev smidt langs skinnerne.

Røveren dukkede op i kiosken på Rønnedevej klokken 6.23 og truede personalet med en lang savtakket kniv. Han lagde pengene i en hvid plastikpose og forsvandt i ukendt retning. Kiosken ligger dog så tæt på jernbanen, at politiet antog det som mulig, at han var løbet den vej.

- Gerningsmanden kunne måske have smidt kniven fra sig der, så togtrafikken blev standset, mens en politihund afsøgte området. Desværre fandt den ingenting, fortæller kommunikationsmedarbejder hos Midt- og Vestsjællands Politi Martin Bjerregaard til dagens.dk.

Togene kunne ikke passere Ringsted Station i 11-12 minutter, mens politiet arbejdede på baneterrænet.

Røveren, som stadig er på fri fod, beskrives som 17-18 år, cirka 160 centimeter høj og spinkel af bygning. Under røveriet var han iført en lyserød stofmaske, en grå jakke, som han havde udover en sort hættetrøje, cowboybukser, hvide gummisko og grå arbejdshandser.

- Vi vil gerne høre fra folk, hvis de har set en fyr, der passer på den beskrivelse, komme spurtende i nærheden af jernbanen og Rønnedevej, lyder det fra kommunikationsmedarbejderen. 

 

Dagens Gossip