Tom Boonen risikerer lang pause efter slemt styrt

Cykelrytteren Tom Boonen (Etixx-Quick-Step) risikerer at skulle holde sig i ro i op til seks måneder efter belgierens slemme styrt forleden i Abu Dhabi Tour.

- Lægerne taler om seks måneder, hvor jeg ingenting kan lave af sikkerhedsmæssige årsager, men jeg tror selv mere på, at det tager en måned. Det er cirka den tid, et brud tager om at hele.

- Lægerne er specielt bange for et traume, men når jeg er tilbage i Belgien, skal jeg undersøges igen, siger Tom Boonen ifølge cyclingnews.com til det belgiske medie Sporza.

Tom Bonen styrtede voldsomt på fredagens 2. etape af Abu Dhabi Tour i De Forenede Arabiske Emirater.

Her røg den 34-årige rytter i asfalten og pådrog sig et brud på tindingebenet og slog sit hoved, så han mistede bevidstheden et kort øjeblik.

De første meldinger fra holdet lød på, at Tom Boonen skulle blive på det lokale hospital og derefter flyves tilbage til Belgien efter nogle dage.

Det er lægerne i De Forenede Arabiske Emirater, der foreløbigt har talt om et halvt års mulig pause, men Boonen mener selv, han har det ganske godt.

- Jeg fik hurtigt hukommelsen tilbage, og jeg kan huske, hvor jeg var før styrtet. Jeg husker alt, efter at jeg kom til bevidsthed, og mine motoriske færdigheder er gode. Jeg kan tale normalt og se normalt, siger Tom Boonen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip