Tom Hanks sagsøgt for sønnens ulykke

Sønnens bilulykke kan blive dyrt for Tom Hanks og hans kone, skuespillerinden Rita Wilson.

Den 59-årige superstjerne er nemlig blevet sagsøgt for sin søns ulykke, hvor Chester Hanks angiveligt i februar 2015 skulle have banket op i bagenden på en anden bil, så chaufføren skulle have fået hjernerystelse og piskesmæld.

Det skriver mediet E! News, som har fået fat i retsdokumenterne, der er indgivet til retten i Los Angeles County 25. marts.

Sagsøgeren anklager Hanks 25-årige søn for "at køre bil på en uansvarlig og usikker måde og under indflydelse af alkohol og/eller stoffer", lyder det i papirerne.

Grunden til at sagsøgeren vil stille Hanks og Wilson til ansvar, er, at de er forældre til Chester Hanks og ejere af den Chevrolet, sønnike kørte i.

Derfor hævder sagsøgeren og hans advokater, at Hollywood-parret er ansvarlige for de "fysiske og følelsesmæssige konsekvenser af ulykken".

- På trods af at vide at Chester Hanks er en skødesløs og hensynsløs chauffør og misbruger af stoffer og alkohol, tillod de ham alligevel at køre deres bil, lyder anklagerne.

Hanks og Wilson har endnu ikke kommenteret sagen, og det er heller ikke oplyst, hvor meget der kræves i erstatning.

Chester Hanks har tidligere fortalt om sine misbrugsproblemer og kampen mod sine indre dæmoner.

- Jeg har sniffet så meget coke, at min næse til sidst var tilstoppet, fortalte han i en Instagram-video om sit afvænningsforløb ifølge Entertainment Weekly.

- Hvis jeg kan ændre mig, kan du også - der er altid en udvej, sagde han og fik senere opbakning af sin verdensberømte far.

- Som forældre elsker man sine børn ubetinget. Man støtter dem og hylder deres mod og ærlighed, sagde den dobbelte Oscar-vindende filmstjerne til Entertainment Weekly.

Foruden Chester Hanks har Tom Hanks endnu en søn med Rita Wilson, mens han har to andre børn fra sit ægteskab med skuespillerinden Samantha Lewes.

Hanks spiller over for danske Sidse Babett Knudsen i hele to film i år - "Inferno" og "A Hologram for the King".

/ritzau/FOKUS

 

Dagens Gossip