Tom Høgli om gensyn med Brugge: Det bliver svært

FC København havnede i gruppe med belgiske Club Brugge, italienske Torino og finske HJK Helsinki, da der fredag blev trukket lod til Europa League.

De to kampe mod Brugge bliver et gensyn med den tidligere arbejdsgiver for FCK's Tom Høgli. Og han ser frem til møderne med Club Brugge.

- Jeg havde tre meget fine år i Club Brugge, så det bliver sjovt og spændende at møde dem.

- Det bliver helt givet to svære og tætte kampe mod dem. De er nok knebne favoritter, når vi møder dem dernede, og vi er nok knebne favoritter hjemme, siger Tom Høgli til bold.dk.

Han vurderer, at det belgiske hold er stærkere nu, end da han spillede på det for et par år siden. Høgli var i Brugge, da klubben i 2012 blev slået ud af netop FCK i Champions League-kvalifikationen.

Svært eller ej, FCK skal videre fra gruppen, mener Høgli.

- Vores målsætning må være at gå videre fra gruppen, helt klart. Jeg er lidt usikker på Torino, men de er nok små favoritter i gruppen, som jeg tror bliver meget tæt. Kampene mod Club Brugge kan godt blive svært afgørende for os, siger Tom Høgli.

/ritzau/

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip