Tom Kristensen kører VM-titel hjem i Shanghai

Tom Kristensen kunne lørdag føje endnu en titel til sin i forvejen lange liste af triumfer i international motorsport.

Sammen med holdkammeraterne Allan McNish og Loïc Duval vandt den nifoldige Le Mans-vinder VM-serien for sportsvogne - det såkaldte World Endurance Championship - med en tredjeplads i Shanghai.

Selv om der endnu resterer et enkelt løb af VM-serien, så kan de nærmeste forfølgere Marcel Fässler, André Lotterer og Benoit Tréluyer ikke nå at indhente Tom Kristensen og co.

Lørdagens tredjeplads i sekstimersløbet i Kina betyder, at Kristensen, McNish og Duval i Audi nummer to er oppe på 161 point, mens Fässler, Lotterer og Tréluyer efter lørdagens sejr har optjent 131,25 VM-point.

Da forfølgerne allerhøjest kan hente 25 point ind på Kristensens hold i det sidste løb i Bahrain, så er VM-serien afgjort.

Lørdagen blev samtidig en stor triumf for Audi med både VM-titlen til Kristensen, McNish og Duval og løbssejren i Shanghai. Fässler, Lotterer og Tréluyer kører nemlig også i en bil fra den tyske producent.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip