Tomasson glæder sig til samarbejde med gammel kending

Skrevet af admin

27/12/2013

Dagens topnyheder

Jon Dahl Tomasson kommer til at arbejde tæt sammen med en gammel bekendt, når han indleder arbejdet som cheftræner for Roda i Æresdivisionen.

Klubbens sportsdirektør er nemlig Leon Vlemmings, manden som Tomasson var assistent for hos Excelsior, inden danskeren i sommer overtog jobbet som cheftræner i klubben fra hollænderen.

Leon Vlemmings var også cheftræner for Tomasson, da danskeren var spiller hos Feyenoord.

- Vi kommer til at arbejde rigtig tæt sammen i forhold til indkøb af spillere og visioner. Det er alfa og omega, at man kan arbejde sammen, siger Jon Dahl Tomasson, der har fået kontrakt frem til sommeren 2017.

Den tætte forbindelse til Leon Vlemmings er et klart plus i bogen hos danskeren.

- Man ser tit klubber, hvor en sportsdirektør vil én ting, og en træner vil noget andet. Sådan bliver det ikke hos os.

- Selvfølgelig bliver der også uenigheder, som der altid bliver, men det bliver uenigheder, som er velargumenterede. Jeg ser frem til samarbejdet. Meget endda, siger Jon Dahl Tomasson.

Den tidligere landsholdsspiller ønsker ikke at se alt for langt ud i fremtiden.

- I denne verden synes jeg, det er dumt at tale om karriereplanlægning. Det kan ikke lade sig gøre.

- Det, der kan lade sig gøre, er personlig udvikling. Man skal rykke sig hele tiden, for står man stille, så løber man efter de andre, siger Jon Dahl Tomasson.

Den 37-årige dansker scorede 52 mål i 112 A-landskampe, og han er sammen med Poul "Tist" Nielsen alle tiders mest scorende spiller for det danske landshold. /ritzau/