Tomme hylder: Dansk Supermarked-butikker er ramt af varemangel

Den seneste uge er kunder landet over blevet mødt af tomme kølediske i flere af Dansk Supermarkeds butikker - både Føtex og Bilka.

Dansk Supermarked arbejder på at løse problemet, der skyldes omlægning af it-systemer og flytning af et lager, skriver Fyens Stiftstidende.

Siden lørdag i sidste uge er flere hundrede forskellige kølevarer ikke blevet leveret, som de skulle, i den danske detailhandelskoncern. Heriblandt flere typer af skiveskåret pålæg, leverpostej, oksekød, svinekød, fjerkræ og mejeriprodukter.

- En af årsagerne er, at vi er ved at indføre et helt nyt it-system, og samtidig har vi flyttet vores lager for en del af kølevarerne. Så det er en kombination. Det har været en voldsomt kompleks opgave, og vi gør alt, hvad vi kan for at løse det, siger pressechef i Dansk Supermarked, Mads Hvidtved Grand, til avisen.

Hos Føtex på Vesterbro i Odense er man hårdt ramt af de manglende leverancer.

- Lige nu mangler vi flere hundrede forskellige varenumre fra kølediskene, hvis ikke mere. Enkelte dage har vi haft helt tomme diske i kødafdelingen, siger varehuschef Johannes Andresen til Fyens Stiftstidende.

Han kalder situationen "beklagelig og et kæmpe irritationsmoment" for ansatte og kunder.

- På bare få dage har jeg været i kontakt med mindst hundrede frustrerede kunder her i forretningen. De undrer sig forståeligt nok over de tomme kølediske. Det er pinligt og dybt beklageligt, siger Johannes Andresen, der ikke kan huske, at han nogensinde har oplevet noget lignende i sine snart 10 år som varehuschef i Føtex.

Dansk Supermarked beklager generne over for kunderne og håber ifølge pressechefen at have genoprettet forsyningslinjerne inden for et par dage, skriver Fyens Stiftstidende.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip