Tony Martin giver rivaler baghjul i Schweiz

20/06/2014

Fabian Cancellara lignede længe en vinder af fredagens enkeltstart i Schweiz Rundt, men en efter en blev hjemmebanefavoritten overhalet på sin favoritdisciplin, så han til sidste endte på en lidt skuffende fjerdeplads.

Der var fredag tale om en 24,5 kilometer lang enkeltstart, og som den sidste cykelrytter viste løbets førende rytter, Tony Martin, at han kan køre særdeles stærkt i kampen mod uret.

Tyskeren fra Omega Pharma-Quick-Step vandt etapen i tiden 31.27 minutter, og det var 22 sekunder hurtigere end den unge hollænder Tom Dumoulin fra Giant-Shimano.

På tredjepladsen kom portugiseren Rui Costa fra Lampre, som har Tour de France som et stort mål i år. Han viste igen topform og har stadig en mulighed for at vinde Schweiz Rundt samlet.

Rui Costa var 28 sekunder langsommere end Tony Martin, mens Cancellara var 41 sekunder efter fredagens etapevinder.

Tony Martin fører Schweiz Rundt, 28 sekunder foran Tom Dumoulin, mens Rui Costa er placeret på en tredjeplads, et minut og fem sekunder efter det tyske kraftværk. Schweiz Rundt slutter på søndag.