Top mod bund: Men FCM har respekt for Silkeborg

FC Midtjylland: 10 kampe, 24 point. Silkeborg: 10 kampe, 4 point.

Tallene taler for sig selv inden søndagens tidlige superligakamp mellem FCM's førerhold og Silkeborgs bundprop i Herning.

Men FCM-træner Glen Riddersholm har stor respekt for modstanderen, som han mener har spillet til flere point, end det er blevet til.

- Det er et lokalopgør mod et hold, som har præsteret til mere, end de har fået. Vi forbereder os som altid ydmygt til kampen og kigger på modstanderens styrker og svagheder, og så lægger vi en gameplan, og så handler det om, at vi er disciplinerede og følger den.

- Det har vi været gode til i de fleste kampe i denne sæson, siger cheftræner Glen Riddersholm til FCM's hjemmeside.

- Kan vi bevare den ydmyghed og arbejde stenhårdt for hinanden som kollektiv, så har vi også muligheder for at tage tre point mod Silkeborg, som har været et af de bedst spillende hold i Superligaen, men som har haft svært ved at gøre tingene færdige, og det skal vi sørge for, at de heller ikke kommer til mod os.

FCM har hidtil kun vundet på hjemmebanen MCH Arena i sæsonens første fem ligakampe. Silkeborg er uden sejr i ligaen. Bundproppen må endda undvære anfører Frank Hansen, der har en fiberskade i baglåret.

Kampstart er søndag klokken 14.

/ritzau/

 

Dagens Gossip