Tophold banker Viborg i 42-årige Heidi Astrups comeback

19/11/2014

Der var comeback til to tidligere profiler på Viborg HK's kvindelige håndboldhold, da klubben onsdag fik store klø af Boxer Dameligaens tophold, Team Esbjerg.

42-årige Heidi Astrup og 34-årige Henriette Mikkelsen fik spilletid, da Team Esbjerg tog hjem fra Viborg Stadionhal med en sikker sejr på 32-21.

Gæsterne førte 13-10 ved pausen, og holdet kørte Viborg fuldstændig over i anden halvleg.

Efter den ottende ligasejr på stribe topper Team Esbjerg rækken med 22 point for 12 kampe.

Det er fire point flere end Viborg, der har 18 point, det samme som Team Tvis Holstebro og FCM Håndbold, der begge hentede sejre i onsdagens runde.

Både Heidi Astrup og Henriette Mikkelsen bidrog med hver en scoring i kampen mod Team Esbjerg, men det var langt fra nok til at gøre det skadesplagede Viborg-hold til en reel kandidat til sejren.

Lotte Grigel og Estavana Polman førte an med hver syv mål for gæsterne, mens Louise Lyksborg blev Viborgs topscorer med seks mål.

De to tophold skal først i aktion igen i januar i Boxer Dameligaen.

I næste måned skal det danske landshold deltage ved EM i Ungarn og Kroatien.

Team Tvis Holstebro vandt 28-23 hjemme over Randers HK i en kamp, hvor hjemmeholdets Ann Grete Nørgaard scorede ni mål.

Stine Jørgensen blev topscorer med otte mål, da FCM Håndbold vandt 32-26 hjemme over København Håndbold.