Topholdene smider point i 1. division

09/11/2014

Søndag lykkedes det hverken for Lyngby eller Vendsyssel FF at vinde i landets næstbedste fodboldrække.

Topholdet Lyngby smed en føring over styr, da man på udebane spillede 1-1 med Fredericia.

Philip Rasmussen bragte ellers Lyngby foran efter 26 minutter, men Fredericias defensivspiller Marc Pedersen udlignede efter en times spil.

I Hjørring havde Vendsyssel FF det vanskeligt mod gæsterne fra Brønshøj. Hjemmeholdet var bagud to gange, men i en dramatisk afslutning på kampen lykkedes det hjemmeholdet at hente det ene point med resultatet 2-2.

Den tidligere Brøndby-spiller Oke Akpoveta bragte Brønshøj foran efter seks minutter, og den stilling holdt til 10 minutter før tid, hvor Mads Greve udlignede for Vendsyssel.

Brønshøj kom imidlertid foran igen efter 85 minutter ved Mikkel Christensen, men allerede minuttet efter udlignede Mads Greve nok engang.

De to pointtab til topholdene er en gave til Viborg, der mandag møder AC Horsens. Inden den kamp er Viborg noteret for 30 point, Vendsyssel har 31 og Lyngby har 34 point.

I bunden af rækken vandt HB Køge en vigtig 1-0 sejr over Skive og rykker over nedrykningsstregen. Bruninho scorede kampens eneste mål midt i første halvleg.