Topholdet ydmyger Rungsted Ishockey

Det var top mod bund i den danske ishockeyliga, da nummer et Sønderjyske skulle til Rungsted for at møde den isolerede agterlanterne. Og det gik helt som stillingen på forhånd havde varslet, da Sønderjyske vandt 5-0.

Rungsted fik i ugens løb ny cheftræner i skikkelse af den rutinerede Per Holten-Møller, og under ham lykkedes det nordsjællænderne at holde stand i første periode, der sluttede uden scoringer.

I anden periode kom Sønderjyske imidlertid i gang og vandt denne 2-0, inden topholdet cementerede sejren med yderligere tre scoringer i den sidste periode.

Ligaens nummer to, Herning, hentede også en sejr på Sjælland. Mod Herlev blev det til en sejr på 3-1. Herlev fik 1-1 i de første 20 minutter, men Herning vandt både anden og tredje periode med 1-0.

I Odense blev det til aftenens tredje udesejr, da Rødovre kom forbi og vandt 4-2. Her blev anden periode udslagsgivende med 2-0 til Rødovre, men de øvrige perioder sluttede 1-1.

Kun Aalborg formåede at drage fordel af hjemmebanen fredag aften i det mest målrige opgør. Udeholdet Frederikshavn fulgte med til 2-2 efter anden periode, men Aalborg satte trumf på i den sidste, som sluttede 4-1.

/ritzau/

 

Dagens Gossip