Toplækker gravid kendis får taget nøgenbilleder

Szhirley er helt pjattet med at dele billeder af sig selv på sociale medier. Og det skal gerne være fotos, hvor den 37-årige sangerinde er ganske nøgen.

I slutningen af janaur lagde hun et frækt billede på Instagram, der afslørede en nøgen kvinde med en struttende mave, med teksten "Eltons lillebror #bellyfruit".

LÆS OGSÅ: Svulmende nøgenbillede: Szhirley viser sin gravide krop

For 14 dage siden blev omverdenen også vidner til et pikant billede, hvor en nøgen Szhirley i sengen, viser maven og overkroppen frem, med ordene: "Inde i denne her store kugle ligger der en allerede kæmpe dreng på ca. 2 kg. Lidt gakket at tænke på at han tager ca.200/300 gram på pr. uge fra nu af, og der er stadig 7-9 uger tilbaws. #kuglerDerBuler".

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Og nu har brunetten gjort det igen.

For få dage siden postede hun endnu et bart billede i forbindelse med et fotoshoot til en neglereklame, som fotograf Lasse Bak står bag. Også denne gang er Szhirley uden en trævl på kroppen.

Til billedet skriver hun: "Graviditetfotos og nye neglebilleder af Lasse Bak Mejlvang www.bakmejlvang.com for @takecarels @sofiekaas #bellyFruit #gravid #pregnant #preggo #nails #negle #pawsAndClaws".

Nogen vil nok mene, at fotografen står pænt meget i vejen for billedets motiv. 

Se det nye billede her:    

 

Dagens Gossip