Topmodel kørt ned af bus: Nu har familien slukket for respiratoren

Svenske Anna-Maria Moström blev kendt, da hun medvirkede i den svenske udgave af Top Model i 2005, som satte fart i hendes modelkarriere, som betød, at hun de sidste par år har boet og levet i New York.

Men sidste onsdag kollapsede det amerikanske eventyr, da den 29-årige topmodel blev alvorligt kvæstet, da hun cyklede på Rosevelt Island i New York. Her blev hun ramt af en bus og pådrog sig alvorlige skader i hovedet. Det skriver den svenske avis Expressen.

Læs også: Danmarks dyreste læge: Så meget får han i løn 

På trods af flere operationer måtte lægerne erklære Anna-Maria for hjernedød og meddele, at hun aldrig ville vågne igen. Og hurtigt stod det klart for familien, som har våget ved hendes side siden ulykken, at der ikke var noget at gøre.

I tirsdags bad familien lægerne om at slukke for Anna-Marias respirator, og kort efter døde modellen. Den sørgende familie har besluttet de sig for at donere hendes organer i håbet om at hjælpe andre.

- Hun redder fem-seks liv, oplyser Anna-Marias far, Ronny Moström, i en sms til Expressen.

Selvom familien er hårdt ramt af det store tab, er de glade for at Anna-Maria kan hjælpe andre.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med  

- Vi er meget taknemmelige for, at lægerne allerede nu fået så mange mulige organmodtagere, siger Ronny Moström ifølge Expressen og tilføjer:

- Det er meget svært lige nu, og det er svært at finde ud af, hvad man skal sige.

Se billeder af Anna-Maria Moström her:
 

 

Dagens Gossip