Topmodel orker ikke flere spørgsmål om hendes kønsdele

Den populære model Carmen Carrera har fået nok. Nu gider hun ikke længere svare på spørgsmål, der handler om hendes kønsdele.

- I starten af min overgangsperiode svarede jeg, når folk spurgte. Men nu er det nået dertil, hvor jeg ikke mener, at det er relevant. Jeg ville jo hellere ikke side her og spørge dig om dine kønsdele. Det er upassende! Bekymr dig ikke om, hvorvidt jeg har fået snippet eller ej, for det er en sag mellem mig og min intime partner, siger modellen i et interview med vice.com.

Læs også: Transseksuel kåret til baldronning på universitet

28-årige Carrera blev født som Christopher Roman i New Jersey. I 2011 var hun med i realityshowet RuPauls Drag Race, et show for transseksuelle. Siden har hun været med i flere tv-programmer og reklamekampagner. Hendes fanbase er så vilde med hende, at over 44.000 personer har skrevet under på en underskriftsindsamling for, at hun skal blive den første transseksuelle model for undertøjsmærket Victoria's Secret.

Hun insisterer på, at hun lever et normalt kvindeliv med sin kæreste og steddatter. Hun ser sig selv som en kvinde, ikke en mand.

- Der er kvinder, der har vaginaer, og der er kvinder, der ikke har. Så simpelt er det virkeligt, men det forstår mange mennesker ikke.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Se flere billeder af Carmen Carrera herunder.

 

Dagens Gossip