Topscorer Eggert blev pillet ud: Det var fint nok

De danske håndboldherrer endte med at tabe så knebent som 24-25 til Spanien på et mål i de sidste sekunder i onsdagens kvartfinale.

I anden halvleg kom første halvlegs suverænt mest scorende spiller Anders Eggert slet ikke på banen.

Eggert havde scoret seks mål på otte forsøg, heraf fire på straffekast, og det stod 11-11 ved pausen. Fem af de øvrige holdkammerater stod noteret for et mål i første halvleg.

Eggerts afløser i hele anden halvleg, Casper Ulrich Mortensen, scorede nul mål og kom ikke frem til en eneste chance i de sidste 30 minutter.

- Sådan har det været i hele turneringen. Jeg tror, der var lagt lidt op til, at vi skulle have 30 minutter hver. Men så spillede vi en kamp mod Tyskland, hvor jeg faktisk fik lidt tid i anden halvleg.

- Men jeg har også haft en smule stolpe-ud på noget af det. Og der har ikke været nogen grund til ikke at bruge os begge, så vi var friske, siger Eggert.

Venstrefløjen accepterer, at han ikke fik spilletid i anden halvleg efter at have scoret over halvdelen af målene i første halvleg og spillet en god kamp i 1/8-finalen mod Island.

- Jeg havde selv fuldstændig fornemmelsen af, at jeg kom i gang mod Island, og tingene sad, som de skulle. Lige pludselig kunne jeg mærke, at skuddene ramte, som jeg gerne ville have.

- Den følelse bar jeg heldigvis med videre mod Spanien, hvor det gik fint langt hen ad vejen. Men det var sådan, det var. Det var vi forberedt på, så det var fint, lyder det diplomatisk fra Eggert.

Nu venter der placeringskampe fra nummer fem til otte ved VM for Danmark. Første modstander er Slovenien på fredag.

/ritzau/

 

Dagens Gossip