Topscorer Vibe om klubskifte: En win win-situation

Som topscorer i den svenske liga og med et åbent transfervindue lurende forude er der gode muligheder for at søge mod større klubber for IFK Göteborg-spilleren Lasse Vibe.

- Jeg har hele tiden sagt, at jeg ville noget større. Det tror jeg, de fleste vil, hvis de får muligheden for det, siger han.

Den 27-årige offensivspiller vil dog ikke lægge nogen fremtidsplaner endnu. Han har stadig halvandet år tilbage af sin kontrakt i den svenske klub, og meget kan nå at ske.

- Jeg er i den heldige situation, at jeg spiller i en klub, hvor jeg får ansvar og trives. Så til trods for, at jeg har en meget stor ambition om at komme ud, så står jeg i en win win-situation, siger han.

Vibe vil først forholde sig til et eventuelt klubskifte, hvis det rigtige tilbud kommer på bordet.

- Vi har hele tiden følerne ude. Jeg har sagt til mine agenter, at jeg gerne vil vide, når der er noget rigtig interessant, siger han.

Den danske bomber har i år opnået titlen som topscorer i den bedste svenske liga, Allsvenskan, med sine 23 mål i sæsonen.

Samtidig var han nomineret som Årets Angriber i svensk fodbold, men den titel løb fodboldstjernen Zlatan Ibrahimovic med mandag aften.

Vibe kan dog ikke svare på, om han vil fortsætte succesen i de svenske omgivelser.

- Jeg har en dialog med klubben løbende, og den er rigtig fin. Hvad jeg snakker med klubben om, er dog internt, siger han.

Lasse Vibe er i denne uge samlet med landsholdstruppen forud for EM-kvalifikationskampen mod Serbien fredag på udebane. I næste uge skal holdet møde Rumænien i en testkamp.

/ritzau/

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip