Topseedede Jan Ø. Jørgensen får sikker start i Indien

Der er forventninger om et godt dansk resultat i herresingle ved badmintonturneringen Yonex Sunrise India Open. Tre danskere er seedet i top seks, og topseedede Jan Ø. Jørgensen skuffede ikke i sin første kamp onsdag morgen dansk tid.

Med undtagelse af indledningen på første sæt førte danskeren gennem hele kampen mod japanske Sho Sasaki, og trods en skidt periode midt i første sæt, hvor japaneren tog syv point i træk, var der rigeligt med forspring at give af.

Slutcifrene lød på 21-18 og 21-13.

Jan Ø. Jørgensen er i god form for tiden. For blot et par uger siden nåede han finalen ved All England, hvor han i tre sæt måtte se sig slået af den stærke kineser Chen Long.

Jørgensen vandt første sæt og så ud til at kunne blive den første danske herresingle siden Peter Gade i 1999 til at løfte All England-trofæet, men gassen gik af ballonen i andet og tredje sæt.

Senere onsdag var også de andre danske herresingler i aktion i Indien. Sjetteseedede Viktor Axelsen vandt ubesværet over værtslandets Sai Praneeth Bhamidipati i to sæt, mens femteseedede Hans-Kristian Vittinghus overraskende røg ud.

Han tabte til en anden inder, Sameer Verma, i to sæt i sin førsterundekamp.

Sidste danske islæt i herresingle, useedede Joachim Persson, kæmpede i tre sæt mod kinesiske Wang Zhengming, men han måtte til sidst se sig besejret.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip