Torben Chris’ far kæmper mod corona: Ligger i koma

Skrevet af Julie Møller

11/11/2020
Foto: Peter Leth-Larsen/Jysk Fynske Medier/Ritzau Scanpix
Foto: Peter Leth-Larsen/Jysk Fynske Medier/Ritzau Scanpix
Den populære komikers far er smittet med coronavirus og ligger i koma.

Dagens topnyheder

Det er en ærlig Torben Chris, der i et opslag på Facebook fortæller, at hans far er smittet med Covid-19 og lige nu er i koma.

“Tak til alle jer der spørg ind og ønsker god bedring til min farmand. Han ligger stadig i kunstig koma og kæmper mod Covid. Og den seje jyske krop arbejder hårdt, for temperaturen har været oppe og vende de 41,5,” skriver han i opslaget og fortsætter:

“Men vi tror på sejr. Imens vi venter på min far bliver frisk, så synes jeg godt vi lige kan hygge os med dette billede endnu en gang.”

Det går fremad

I opslaget har han delt et billede, hvor han sidder i et badekar sammen med sin far. 

“Det er fra et reklame stunt for “Men’s Room 3”. Havde jo dengang netop erfaret at et billede af en far i bad med sit barn kunne stikke helt af,” skriver han til billedet og referer til et lignende billede, som Torben Chris postede på Facebook tilbage i 2015. Her sad han i et badekar med sin dengang 2-årige datter. 

“Billedet gik totalt viralt, til min fars store fornøjelse, og hjalp voldsomt med billetsalg. Her 5 år efter har covid så sat en stopper for både min fars model karriere og til dels billetsalget til den “Men’s Room 4” tour der starter til september. Men krydser sgu fingre for, at vi får begge dele kick startet igen. Jyden er jo stærk og sej” slutter han af.

Kommentarfeltet er fyldt med opmuntrende ord, og heldigvis går det fremad med helbredet. Det fortæller Torben Chris til Ekstra Bladet.

“Der var han vågen i fem minutter og trak vejret selv, det er noget, man kalder et godt tegn. Han er 79 år, men ellers frisk,” fortæller han om en episode, der fandt sted i går.