DR-kendis smittet med corona

Skrevet af Julie Møller

10/11/2020
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Hun er blevet smittet med coronavirus, og det har været en hård omgang.

Dagens topnyheder

Kathrine Kelså Harders er en af de få deltagere fra den populære DR-serie ‘Gift ved første blik’, som det endte lykkeligt for. Hun blev nemlig gift med Michael Kelså Harders, og de to er stadig sammen den dag i dag.

Men nu er der kommet skår i glæden i deres fælles lejlighed i Viby i Aarhus. Den ellers storsmilende Kathrine Kelså Harders har på Instagram afsløret, at hun er blevet smittet med coronavirus. 

“Så kom Corona også til mig. Jeg synes ellers, at vi har været så forsigtige - gået med mundbind alle steder, brugt en masse sprit, og holdt os hjemme så meget som muligt,” skriver hun i opslaget og fortsætter:

“Jeg ved ikke, hvor jeg har fået det fra. Jeg tænker, at det nok er fra en overflade, fra da vi var i Viby Centret på min fødselsdag. Det er nok den dårligste og samtidig mest mindeværdige fødselsdagsgave, jeg nogensinde har fået.”

Den 31. oktober fyldte  Kathrine Kelså Harders 28 år, og det blev fejret af både elever, kollegaer, venner og af Michael. 

Feber og ondt i hovedet

For Kathrine Kelså Harders’ vedkommende har coronaen budt på ondt i hovedet og træthed. Hun har ikke oplevet at miste smags- eller lugtesansen, som ellers kan ramme, hvis man bliver smittet med corona. Derudover er ægtemanden gået fri. 

“Utroligt nok har jeg ikke smittet Michael, som fik et negativt testresultat i går. Så nu er jeg flyttet ind i stuerne, mens Michael har soveværelset og kontoret,” skriver hun og afslutter med, at hun snart håber på at være frisk. 

“Vi håber på, at jeg snart er helt frisk igen, for jeg savner allerede at kramme, kysse og sove ved siden af min kære mand.”

Du kan se Kathrine Kelså Harders' opslag lige her! 

Screenshot: Instagram @kathrine_gvfb\n\n