Torbens kollega blev ramt af bil: - Har du virkelig så travlt, at du ikke kan lette foden fra speederen?

- Så skete det, som vi frygter, når vi passer vores arbejde. En af mine kolleger blev påkørt, mens han gjorde sit job.

Sådan indleder vejarbejder Torben Koust Enevoldsen et opslag på Facebook, der har spredt sig som en steppebrand.

I opslaget konfronterer han de fartglade bilister, som ikke sætter hastigheden ned omkring vejarbejde. Det er i skrivende stund blevet delt knap 21.000 gange.

- Har du virkelig så travlt, at du ikke kan lette foden fra speederen, når du kører forbi, hvor vi arbejder på din rute? Er VORES LIV virkelig så lidt værd for dig, eller skænker du os bare slet ikke en tanke?, spørger han.

Læs også: Hundefører til bilister, der stikker af fra påkørte dyr: Jeg fatter det ikke

Hvad der præcist gik galt, synes han, er for langt at forklare, men kollegaen skulle efter omstændighederne have det ok.

- Vi vejarbejdere er altså også mennesker, som også har en familie, der forventer, at vi kommer hjem fra jobbet hver dag. Sænk nu FOR POKKER FARTEN, når du kommer til et sted, hvor der er vejarbejde, vi går der for at gøre vejene gode at køre på… Jeg håber, du som læser dette vil være med til at sprede mit budskab og dermed være med til at passe på os, som arbejder derude på vejene for din skyld.., slutter opslaget.

Læs det nedenunder.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/da_DK/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

I DAG DEN 13 / 5 2015. SÅ SKETE DET SOM VI FRYGTER NÅR VI PASSER VORES ARBEJDE.EN AF MINE KOLLEGER BLEV PÅKØRT MENS...

Posted by Torben Koust Enevoldsen on 13. maj 2015

 

 

Dagens Gossip