Tori Spelling er vild med Danmark: Se alle hendes familiefotos fra København

Torsdag den 7. april emmede årets Zulu Awards af stjernestøv og 90'er nostalgi, da den verdenskendte "Beverly Hills 90210"-skuespillerinde Tori Spelling skulle overrække prisen for årets bedste tv-serie.

Den 42-årige Hollywood-stjerne ankom allerede til København tirsdag sammen med hele sin familie og nød masser af sightseeing i den danske hovedstad.

Selv om skuespillerinden, der spillede den dydige dengse Donna Martin i den legendariske kultserie, sluttede sit danske job torsdag aften, blev hun, gemalen og parrets fire børn længere tid i byen og har delt flere skønne minder fra deres visit på Instagram.

- McDermotts københavnerstilen, skriver hun til et billede af sine fire børn, niårige Liam, syvårige Stella, femårige Hattie og treårige Finn, som hun har med skuespilleren Dean McDermott.

Spelling har også delt billeder fra familiens kanalrundfart i København og et foto af en levende statue under en slentretur i de københavnske gader

- Vi elsker Danmark. Her er så smukt. Alle er så søde, så jeg har sagt, at jeg gerne vil flytte hertil. Maden er fantastisk, og alle virker bare så glade her, sagde hun til TV 2 i forbindelse med Zulu Awards, mens hun tidligere om torsdagen røbede over for BT, at familien planlagde en tur i Tivoli.

- Her er virkelig flot. Jeg kan især godt lide arkitekturen. Jeg tror, det er sandt, at danskerne er verdens lykkeligste. Alle, vi har mødt, er simpelthen så søde og smilende. Jeg mener det. Jeg har aldrig mødt nogen, der har været mere flinke, sagde hun til avisen.

Se Spellings billeder herunder:

 

#McDermotts Copenhagen Style! #Denmark #photoart #liam #stella #hattie #finn

Et billede slået op af Tori Spelling (@torispelling) den

11. Apr 2016 kl. 6:28 PDT

 

 

Our #babybear bundled up as we tour the canals of Copenhagen #denmark @imdeanmcdermott

Et billede slået op af Tori Spelling (@torispelling) den

10. Apr 2016 kl. 8:07 PDT

 

 

Stella is very excited to show off her inner and outer #fashionista in Europe! Here she is wearing her fave hat by @modernechild #chicchild

Et billede slået op af Tori Spelling (@torispelling) den

11. Apr 2016 kl. 12:47 PDT

 

 

#IPityTheFool Rose Gold Style! Mr. T Chic... #Copenhagen #LivingStatue

Et billede slået op af Tori Spelling (@torispelling) den

12. Apr 2016 kl. 8:14 PDT

 

/ritzau/FOKUS

 

Dagens Gossip