Torpederet af BMW: To døde i brand efter voldsom motorvejsulykke

To personer er tidligt søndag morgen omkommet i en trafikulykke på Vestmotorvejen øst for afkørslen til Vemmedrup nær Køge, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

De kørte sammen med en tredje i en Peugeot, der i høj fart blev torpederet bagfra af en noget større BMW. Ved sammenstødet brød Peugeot'en i brand.

- Den ene fik reddet sig ud, men de to andre kom ikke ud, inden bilen brændte, siger vagtchef Allan Kronvold, Midt- og Vestsjællands Politi.

Såvel de omkomne som den overlevende er omkring de 40 år og fra Skælskør-kanten.

De omkomne er så ilde tilredt af brandskader, at den endelige identifikation først kan finde sted ved hjælp af tandkort og dna, oplyser vagtchefen.

Føreren af BMW'en er en 27-årig mand.

Han er efter ulykken blevet sigtet for uagtsomt manddrab og for at udsætte andres liv for fare ved hensynsløs adfærd.

Han fremstilles søndag i grundlovsforhør i Retten i Holbæk, hvor politiet kræver ham varetægtsfængslet. Retsmødet holdes in absentia, altså uden at han selv er til stede, da han er indlagt på Køge Sygehus til observation for såkaldt højhastighedstraume.

- Der er tale om en højhastighedsulykke, og den slags kan skade de indre organer. Derfor skal han være under lægeligt tilsyn, siger vagtchefen.

Ulykken skete omkring klokken 5 søndag morgen i østgående retning på motorvejen. Politiet har en formodning om, at de tre personer i Peugeot'en var arbejdskolleger, der var på vej på arbejde i hovedstadsområdet.

/ritzau/

 

Dagens Gossip