Torres og Mata er vraget til EM-revanchekamp

I modsætning til Morten Olsen har Spaniens landstræner lidt af et luksusproblem i angrebet.

Der er faktisk så mange offensivspillere om buddet, at flere store navne må nøjes med at kigge på, når spanierne onsdag tager imod Italien hjemme.

Hverken Fernando Torres, Juan Mata eller David Villa er således med i 22-mands-truppen til kampen, der giver italienerne mulighed for at revanchere 0-4-nederlaget i EM-finalen i Ukraine for halvandet år siden.

Derimod har brasilianskfødte Diego Costa imponeret så meget i Atlético Madrid, at han kan få landsholdsdebut.

Costa blev allerede sidste år spansk statsborger, men en skade forhindrede ham i at stille op for sit nye land i novemberkampene mod Ækvatorial Guinea og Sydafrika.

Også Bayern Münchens Thiago Alcantara har fundet vej til truppen, ligesom Chelseas Cesar Azpilicueta kan få landsholdsdebut.

Man skal dog ikke lægge alt for meget i udtagelsen i forhold til det hold, der skal repræsentere Spanien ved VM i sommer, siger del Bosque.

- Den her trup er udelukkende udtaget til kampen mod Italien. Vi har tre måneder tilbage af sæsonen, som enten kan bekræfte navnene på listen eller bringe andre i spil, siger landstræneren.

Spanien og Italien mødtes også sidste sommer i semifinalen i Confederations Cup. Her endte de første 120 minutter uden scoring, hvorefter spanierne vandt straffesparkskonkurrencen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip