Torso lå i Grevinde Alexandras baggård

Foto: Nikolai Linares/Ritzau Scanpix

Det bliver kaldt en af Danmarks mest makabre forbrydelser.

Grevinde Alexandra skal om blot få måneder overtage sin lejlighed i Salomons Palæ midt i København. Det betyder dog også, at hun flytter ind i en lejlighed, der ligger i et område, hvor en af Danmarks mest makabre forbrydelser fandt sted. 

Det ligger nemlig blot et stenkast fra lejligheden, hvor Torben Vagn Knudsen blev slagtet.

Læs også

Mette Frederiksen og Merkel er enige: Det går for langsomt

Det skriver SE og HØR.

Det var sagen om Torben, der rystede Danmark for 16 år siden.

Foto: Ritzau Scanpix

Det var i samme tid, at Alexandra, som på daværende tidspunkt var prinsesse, var blevet separeret fra Joachim. Det var dermed ikke hendes bedste tid, men det kommer dog ikke i nærheden af det, Torben blev udsat for den aften. 

Det kom frem, Torben var blevet slagtet af sine drukkumpaner, som han havde inviteret med op i sin lejlighed efter, at man havde drukket sammen på en bar. 

De havde savet hans ene arm og begge ben fra kroppen, ligesom de havde skåret torsoen over i to dele.

Dette havde de gjort ved hjælp af en fukssvans.

Mordet på Torben

Torben valgte at tage på druk på Andys Bar, der ligger i det centrale København. Det var på denne bar, han faldt i snak med to mænd, der senere ville vise sig at være involveret i hans død. 

Det var nemlig på Andys bar, at Torben faldt i snak med en amerikaner, Jared Heller, og en sudaneser, Ahmed Numan Isaac Rahma, som han endte med at invitere op i sin lejlighed.

Foto: Ritzau Scanpix

Trioen valgte at tage turen hjem til Torben for at drikke videre. Det endte dog med, at Jared Hall faldt i søvn, hvorfor det kun var Ahmed og Torben, der var vågne. 

Jared blev vækket af et skrig ude fra badeværelset, og han valgte hurtigt at undersøge, hvad der var sket. Han blev mødt af synet af Ahmed, der stod bøjet over liget af Torben. 

Torben havde flere knivstik i halsen og lå indsmurt i sit eget blod i badekarret.

Det var herefter, de valgte at partere hans lig med en fukssvans.

Skizofren pyroman

Hun flytter dog ikke blot ind til stedet, hvor det meste af Taxa-Torben blev fundet. Det er nemlig også Salomons Palæ, der blev hærget af en voldsom brand i 2015.

Ejendommen er siden blev renoveret, og det kom frem, at en skizofren pyroman havde erkendt, at han havde sat ild til bygningen. 

Foto: Ritzau Scanpix

Bygningen huser i dag nogle af Danmarks rigeste, og det er disse mennesker, Alexandra kan se frem til at blive nabo til. 

Alexandras nye lejlighed koster knap 12 millioner kroner, og der er altså sket nok i området til, at man kan få mareridt.

Læs også

Langer ud efter Oh Land: 'Hun er til grin'

 

Dagens Gossip